Ministri i Jashtëm ukrainas Dmytro Kuleba tha se ushtarët rusë kishin kryer përdhunim në qytetet ukrainase.

Marketing

Kuleba nuk dha asnjë provë për pretendimin e tij. Reuters nuk ishte në gjendje të verifikonte në mënyrë të pavarur pretendimin.

“Kur bien bomba në qytetet tuaja, kur ushtarët përdhunojnë gratë në qytetet e pushtuara – dhe kemi raste të shumta, për fat të keq, kur ushtarët rusë përdhunojnë gra në qytetet e Ukrainës – është e vështirë, sigurisht, të flasësh për efikasitetin e ligjit ndërkombëtar “, tha Kuleba një ngjarje në Chatham House në Londër.

“Por ky është i vetmi mjet qytetërimi që është në dispozicion për ne për t’u siguruar që përfundimisht të gjithë ata që bënë të mundur këtë luftë do të sillen para drejtësisë,” shtoi tutje Kuleba./albora.ch/

Marketing