Ka mbi 30 mijë ndjekës në rrjete sociale.

Marketing

Sofie Shala, është mërgimtarja nga Gjermania e cila ka rënë në sy me dukjen e saj.

Në videot që poston, ajo tregon për jetën e saj të përditshme dhe për mënyrën se si vishet.

Fakti se Sofia është një vajzë me mbulesë, bëri që të marrë shumë komente negative, të cilat padyshim ndikuan te ajo.

Për qasjen në rrjete sociale fillimisht prindërit e saj nuk ishin dakord, por më vonë e përkrahën atë.

Marketing