Ukrainska Pravda shkruan se sipas zyrtarëve të ushtrisë dhe qeverisë ukrainase, Bjellorusia po përgatitet të nisë një sulm kundër Ukrainës deri në orën 21:00 me orën lokale sot 11 mars.

Marketing

“Sipas të dhënave paraprake, trupat bjelloruse mund të mobilizohen në pushtim në orën 21:00 të datës 11 mars.”

Sipas inteligjencës ukrainase, presidenti i vetëshpallur i Bjellorusisë Aleksandër Lukashenko dhe presidenti rus Vladimir Putin bënë secili një telefonatë ndërsa Lukashenko ishte në Moskë./albora.ch/

Marketing