Dy prej reperëve më të njohur për publikun shqiptar, Mc Kresha dhe Lyrical Son do të sjellin një projekt të ri muzikor, shkruan albora.ch.

Marketing

Më konkretisht nesër me datën 12 janar do të sjellin projektin e ri muzikor, “Muzikë e alltisë”, projekt ky që u paralajmërua nga vetë reperi Lyrical Son, në rrjetin e tij “Instagram”, ku edhe ka ndarë një pjesë të shkurtër të këgës të bashkëkagjitur me tekst.

Marketing