Karvani i parë i ndihmës humanitare i Zvicrës mbërriti në kufirin me Ukrainën. Këtë njoftim e ka bërë sot Departamenti Federal i Punëve të Jashtme.

Materialet e shpëtimit, tendat, batanijet dhe pajisjet e ngrohjes u dorëzuan në vend në seksionin lokal të Caritas, transmeton albora.ch.

Një tendë u ngrit menjëherë për të mbrojtur refugjatët që prisnin në kufi nën kontrollin e të ftohtit të acartë, shkroi në Twitter Korpusi Zviceran i Ndihmës Humanitare.

Marketing

Në vend kanë mbërritur edhe barnat dhe dyshekët mbi të cilët mund të shtriheni për të fjetur./albora.ch/

Marketing