Administrata Kantonale e Graubünden është e pranishme dhe aktive në platformën sociale “LinkedIn” në kërkim të burimeve njerëzore dhe kompanive për t’u vendosur në tokën Rhaetian.

Marketing

Qeveria Rhaetian ka zyrtarizuar kërkimin pas një faze pozitive në gjysmën e dytë të vitit 2021, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Kantoni është bashkuar me mediat sociale më të njohura për sektorët profesionalë me një prani të trefishtë: “Kantoni i Graubünden”, “Zyra e Ekonomisë dhe Turizmit” dhe “Zyra e Personelit”.

Qëllimi është të punësohet kjo lloj platforme për komunikimin biznes-biznes (b2b) dhe rekrutimin e stafit.

Ajo ka për qëllim kompanitë e interesuara në vendndodhjen e biznesit Graubünden, edhe pse ajo ndryshon nga qendrat tradicionale./albora.ch/.

Marketing