Kryetari i Bashkisë në Nju Jork, Erik Adams është shprehur se ai do të konvertojë pagën e tij të parë të këtij viti direkt në kriptomonedhë, raporton time, pëcjellë albora.ch.

Marketing

Ai do të përdorë platformën Coin Base për të konvertuar pagën e tij në Bitcoin dhe Etherium dhe këtë gjë duket se do ta bëjë edhe në dy muajt në vijim.

Adams është shprehur se Nju Jorku është qendra e botës dhe ata synojnë të kthejnë atë edhe në qendrën e kriptomonedhave dhe inovacioneve të tjera financiare.

Konvertimi i pagesës në kriptovalutë të jep mundësinë e ruajtjes së fondeve të investuara në një portofol online.

Pavarësisht popullaritetit në rritje të personave që kanë investuar paratë e tyre në kriptomonedhë, tregu ka pësuar luhatje të ndjeshme në vlerat e tyre.
Vendimi i Adams për të konvertuar pagën e tij në kriptomonedhë shihet si shembull për mundësitë e larmishme dhe inovative të individëve për të menaxhuar financat e tyre./albora.ch/

Marketing