Njohja e diplomave të studimit dhe shkollimit profesional në Gjermani, kohëve të fundit është bërë kërkesë e madhe nga shumë të rinjë kosovarë, të cilët sapo marrin diplomat e tyre në universitetet e vendit, kërkojnë që të vazhdojnë në vende evropiane, vecanërisht në Gjermani.

Përmes rrjeteve sociale ka shumë të rinjë që kërkojnë informacione shtesë lidhur me procedurat e njohjes së diplomave në Gjermani.

Por kompetent për njohjen e kualifikimeve të huaja janë institucione të ndryshme.

Marketing

Informacione të mëtejshme mund të gjeni këtu:

anerkennung-in-deutschland.de

make-it-in-germany.com

Hotline „Arbeiten und Leben in Deutschland“ (+49 30 1815-111)

Zentralstelle für ausländisches Bildungsëesen.

Marketing