Si pjesë e një aksioni të fokusuar sipas ligjit për të huajt, hetuesit ishin në gjendje të gjurmonin dhe arrestonin shtatë persona në zonën e Floridsdorf., shkruan heute transmeton Albora.ch.

Marketing

Së bashku me folësit nga Zyra Federale për të Huajt dhe Azil (BFA), komanda e policisë së qytetit Floridsdorf kreu një aksion prioritar nga Policia e të huajve të martën mbrëma. Fokusi kryesor ishte kontrollimi i apartamenteve në zonën e Floridsdorf. Tashmë zyrtarët ishin njoftuar nga hetuesit e ABF-së se aty kishte persona që ishin urdhëruar për arrestimin e tyre. 

Më pas oficerët kontrolluan gjithsej 19 apartamente. U gjetën katër shtetas indianë ndaj të cilëve ekzistonte një urdhër arresti. Të katër personat u arrestuan. 

Gjatë një kontrolli tjetër në zonën e stacionit të trenit Floridsdorf, prangat u prekën për tre persona të tjerë. Përveç një shtetasi indian (urdhër arresti), dy shtetas shqiptarë u arrestuan për mungesë dokumentesh udhëtimi ose ndalim ekzistues për hyrje. 

Marketing