Natën e ndërrimit të motmoteve e kanë uruar në mënyra të ndryshme emrat dhe yjet e njohura shqiptare.

Marketing

Përmes rrjeteve sociale vipat kanë ndarë urimet e tyre për Vitin e Ri 2022

Ata kanë uruar publin dhe fansat e tyre, me fotografi të realizuara në ndrrimin e motmoteve e disa kanë bër kolazh të imazheve të suksesshme gjatë vitit.

Ja disa nga yjet shqiptarë që uruan festën e vitit të ri./albora.ch/

https://www.instagram.com/p/CYJfZnehuwt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=addcd1de-66be-4061-a7f7-eb081d3a111c
https://www.instagram.com/p/CYJw5p6q2xJ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=82ae8b26-9a94-4199-9bf1-8e7a8a0ac3cd
https://www.instagram.com/p/CYJ1EnhIYcP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f58356cd-87c5-463c-adc0-ec2c6c3d6d7f
https://www.instagram.com/p/CYKGS88NGdM/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4a4eadbe-fd0b-4f5b-baa1-263468f30aab
https://www.instagram.com/p/CYKF4KvDy3o/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ea08a54d-b944-4f4c-a22a-f54ba48da125

Marketing