Një aksident fatal në Itali i ka marrë jetën një 29 vjeçari shqiptar.

Marketing

Sipas mediave italiane 29 vjeçari punonte si punëtor ndërtimi, i cili po udhëtonte së bashku me 3 kolegë të tjerë me kamion, por papritur mjeti devijoi nga rruga në Cingoli dhe doli jashtë karrexhatës e përfundoi i përmbysur.

Si pasojë e këtij aksidenit humbi jetën 29 vjeçari shqiptar, ndërsa 3 punëtorët e tjerë mbetën të plagosur dhe u dërguan në spital./albora.ch/

Marketing