Befason gjenerali zviceran që shërbeu në Kosovë, se sa mirë e njeh historinë e shqiptarëve. Thotë se bota duhet të marrë si model shqiptarët për tolerancën fetare dhe jo vetëm. Detajet në videon e mëposhtme.

Marketing
Marketing