Një tank i supozuar rus T-72B3 shpërtheu, vetëm gjashtë kilometra larg korridorit humanitar të Mariupolit

Marketing

Stacioni televiziv kinez Phoenix dërgoi ekipin e tij të reporterëve nga vija e frontit në Ukrainën lindore për të shkuar në Mariupol më 6 maj dhe për të raportuar mbi evakuimin e civilëve nga Kombet e Bashkuara, Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq dhe ushtrisë ruse nga çeliku Azovstal. bimore.

Rrugës për në Azovstal, një shpërthim i madh ndodhi papritur para ekipit të gazetarëve dhe kamera në makinën e tyre regjistroi një moment tronditës.

Në fakt, vetëm gjashtë kilometra larg korridorit humanitar në Mariupol, në rrugën përballë tyre shpërtheu një tank, që dyshohet se i përkiste forcave ruse. Kupola e rezervuarit fluturoi disa dhjetëra metra në ajër.

Marketing