Mevdete Fejzullahu është foshnja e parë e lindur në kantonin e Fribourgut. Ajo u lind më 1 janar në orën 00:18 dhe është fëmija i tretë në familje, shkruan frapp.ch, transmeton albora.ch.

Marketing

Prindërit Almira dhe babai Lulzimi jetojnë në Murten dhe kane edhe dy vajza të tjera: Lauren 3 vjeçare dhe Elenën një vit e gjysmë.

Foshnja e çiftit shqiptar peshon 3.750 kilogram dhe është e gjatë 49 centimetra.

Marketing