Noizy ka arritur të sigurojë mjete financiare për ndërtimin e tri shtëpive.

Marketing

Këtë reperi nga Shqipëria e ka bërë përmes një loje në aplikacionin “Tik Tok”.

Ai natën para qindra mijëra njerëz u bë pjesë e kësaj sfidës, reperi ishte në sfidë me një turk, ku në vend të “monedhave” që dërgohen gjatë lojës live nga personat që e shikojnë, e që ato monedha konvertohen në para.

Lajmin e gëzueshëm për ndërtimin e tri shtëpive e ka bëtë vetë reperi, përmes një postimi në llogarinë e tij në rrjetin social Instagram.

Ai ka thënë se shtëpitë do të ndërtohen në Kukës, Tropojë dhe Durrës.

Image
Marketing