Dead bodies are put into a mass grave on the outskirts of Mariupol, Ukraine, Wednesday, March 9, 2022 as people cannot bury their dead because of the heavy shelling by Russian forces. (AP Photo/Evgeniy Maloletka)

Në ditën e 15 të luftës mes Ukrainës dhe Rusisë, në mediat e huaja janë publikuar pamje të frikshme ku shihen sesi të vrarët varrosen në varre masive.

Marketing

Pamjet prekëse të CNN janë nga Mariupoli i Ukrainës, ku për fat të keq trupat e dhjetëra qytetarëve që janë vrarë nga sulmet ruse po varrosen në varre masive.

Në foto mund të shihen disa nga trupat që janë të mbështjellë me qese të zeza, teksa të tjerë janë mbështjellë vetëm me batanije dhe hidhen në një gropë të përbashkët.

Ndërkaq, nga fillimi i sulmeve ruse e deri më tani të paktën 1,300 civilë janë vrarë në Mariupol, ka bërë me dije një këshilltar i kryebashkiakut të qytetit./albora.ch/

Marketing