Thuhet se “vëllai për motren shkatërron botën”, por nganjëherë largësia bënë që të mos realizohet kjo. Madje të jetë e pamundur që  vëllai të jetë prezent në ceremoninë e fejesës të motres për shkak të largësisë! 

Marketing

Ky i ri ka postuar një video në Tik Tok ku tregon emocionet përmes videolidhjeve me motren dhe familjarët e tij. 

“Me trashëgime zemra e vëllait”, ka shkruar ai, përcjellë albora.ch.

Marketing