Marketing

Michael Shine refuzon tu kërkojë falje viktimave kur u përball jashtë apartamentit prej pelushi në Dublin.

Grabitqari, i cili sulmoi seksualisht shtatë djem, refuzoi tu kërkonte falje viktimave të tij dhe heshti kur u mor në pyetje, transmeton albora.ch.

“Këtu është bisha seksi Michael Shine duke ecur në rrugët e një periferie me gjethe të Dublinit”, pas lirimit të tij nga burgu.

Fotot ekskluzive, të cilat tregojnë perversin e moshuar duke postuar një letër në Ballsbridge, janë të parat e kirurgut pedofil që kur u lirua të mërkurën.

I pyetur nëse kishte ndonjë falje për viktimat e tij, Shine, i cili mbajti një maskë gjatë gjithë kohës, nuk tha asgjë dhe vazhdoi të ecte.

I pyetur nëse 100 të mbijetuarit, të cilët janë ende në pritje të kompensimit, meritojnë të paguhen, përsëri Shine nuk tha asgjë.

Shine u lirua nga burgu i Midlands pak pas orës 10:30 të mëngjesit të së mërkurës, por asnjë foto nuk u shfaq sepse ai ishte i mbrojtur nga publiku pasi një makinë që e grumbullonte atë u lejua të futej pas një porte./albora.ch/

Marketing