Gjithmonë përpara se t’i bëni tatuazhet mendohuni dy herë!

Zgjedhja e momentit për një tatuazh të caktuar, në të ardhmen mund të rezultojë më pendim, dhe pastaj kërkesë për ta fshirë atë.

Në këtë pozitë është këngëtarja Dafina Zeqiri e cila shquhet për numrin e madh të tatuazheve në trup.

Marketing

Një tatuazh të vjetër të saj në dorë, realizuar vite më parë , Dafina ka vendosur ta heqë, duke kërkuar ndihmë përmes Instagram-it.

Këngëtarja ka pyetur fansat se nëse një shërbim i tillë i heqjes së këtij tatuazhi bëhet në Kosovë apo Shqipëri.

Po patët ndonjë informacion rreth kësaj, kaloni tek profili i Dafinës.

Marketing