Në Kosovë po vazhdon ngritja e çmimeve të disa produkteve. Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar të dhënat nga 28 marsi.

Marketing

Shikojeni listën dhe dallimet në çmime:

Marketing