Studimet tregojnë se Gjeneva është qyteti i 75-të më i keq në botë për sa i përket bllokimeve të trafikut, por i pari në Zvicër.

Marketing

Cyrihu ndjek nga afër në vendin e 77-të dhe Lugano në të 93-tin, transmeton albora.ch.

Gjeneva, Cyrihu dhe Lugano janë në kategorinë e dytë më të keqe globalisht, ndërsa Lozana, Bazeli dhe Berna janë në kategorinë e tretë më të keqe.

Ndërsa shoferët e Gjenevës mund të kenë humbur kohën më të madhe në tërësi, bllokimi më i lartë u pa në Lugano, ku një normë prej 75 përqind u godit në mes të verës 2021.

Por gjërat mund të bëhen më të ngadalta në Zvicër, me disa qytete zvicerane që planifikojnë të mbyllin kufijtë e shpejtësisë në 30 km/h./albora.ch/

Marketing