Charles III bëri adresimin e tij të parë si mbret, pasi u zyrtarizua si i tillë.

Marketing

Ai tha se nëna e tij, Mbretëresha Elizabeth II dha një shembull të dashurisë së përjetshme.

“E gjithë bota e ndanë me mua dhimbjen për humbjen e përjetuar. Të gjithë neve si familje, si për këtë mbretëri dhe për familjen më të gjerë, nëna ime dha një shembull dashurie të përjetshme dhe shërbim vetëmohues”, tha ai.

Tutje, ai u shpreh se mbretërimi i nënës së tij ishte siç tha ai i pashoq, shkruan BBC.

“Mbretërimi i nënës sime ishte i pashoq dhe plot përkushtim”, u shpreh mbreti Charles III.

Marketing