Një delegacion i klerikëve fetarë nga Kosova kanë hyrë në Qendrën e Paraburgimit në Hagë për t’i vizituar krerët e UÇK-së.

Marketing

Myftiu i Bashkësisë Islame të Kosovës Naim Tërvana dhe Ipeshkvi i Kosovës, Imzot Dodë Gjergji janë parë duke hyrë së bashku në Qendrën e Paraburgimit, shkruan KP.

Kjo është hera e parë që një delegacion ndërfetar viziton krerët e UÇK-së, të cilët tash e dy vjet gati gjenden në paraburgim.

Marketing