Përmes një postimi në twitter, këngëtarja shqiptare me famë botërore Dua Lipa, tregoi se do të lansoi Service95, një buletin javor falas në të cilin do të ndante rekomandimet e saj për gjithçka, nga këshillat e udhëtimit, restorantet dhe pikat e nxehta globale, te artistët e rinj, listat e luajtjes, ushqimet ushqimore dhe më shumë. , plus komente dhe veçori sociale.

Marketing

Service95 do të nisë zyrtarisht më 3 shkurt. Për sa i përket asaj që mund të presim, ajo shkruan, “Service95 po bëhet globale, me numrin tonë të parë që përfshin botën nga Hong Kongu në Neë York City, me ndalesa në Londër dhe Afrika e Jugut gjatë rrugës.” Mund të regjistroheni tani nëpërmjet Service95.com.

Vitin e kaluar, Dua shpjegoi se po e quan projektin e saj të ri Service95 sepse ka lindur në vitin 1995 dhe, ajo vuri në dukje, “Unë gjithmonë e kam parë veten si dikush që është në shërbim të fansave dhe ndjekësve të mi”./albora.ch/

Marketing