Kosova dhe Gjermania janë shumë afër finalizimit të marrëveshjes për njohjen e patentë shoferëve.

Në seancën e 11 shkurtit pritet që verdiktin final për këtë gjë pritet që ta japin anëtarët e Bundesrat-it gjerman.

Nga 69 anëtarë sa janë, 35 vota nevojiten të jenë në favor të njohjes së patentë shoferëve të Kosovës.

Marketing

“Të Gjelbërit” të cilët kanë një numër të konsiderueshëm të përfaqësuesve në Bunderat, pritet ta japin votën “për”.

Lidhur me këtë çështje ditë më parë ka njoftuar edhe edhe ambasada e Kosovës në Berlin, duke njoftuar për procesin, pas interesimit të shumtë të qytetarëve./albora.ch/

Marketing