Marketing

Ukrainasit po dëshmojnë se po përballen me luftën në mënyrën më të mirë.

Violinistja dhe mësuesja Vera Lytovchenko ka organizuar një teatër në bodrum ku ka luajtur me violinën e saj për banorët e tjerë të Kharkiv-it që janë të tmerruar nga bombardimet ruse.

Ajo tha se u frymëzua duke parë një nga studentët e saj teksa luant në një strehë të improvizuar.

“Ishte shumë e vështirë të luash dhe të mendosh se nuk ishte luftë. Por vendosa të bëj diçka. Ne jemi bërë një familje në këtë bodrum”. /albora.ch/

Marketing