Ministria e Shëndetësisë së Bullgarisë ka shtuar “listën e kuqe” me të tjera vende.

Marketing

Sipas rregullores së publikuar në faqen e Ministrisë së Shëndetësisë, në “listën e kuqe” përveç Turqisë janë përfshirë Austria, Maqedonia e Veriut, Serbia, Hungaria, Luksemburgu, Izraeli, Kuvajti, Katari dhe Libani.

Fëmijët e moshës 12-18 vjeç që vijnë nga vendet e listës së kuqe do të mund të hyjnë në vend me një test PCR negativ ndërsa ata që nuk e bëjnë testin do të karantinohen për 10 ditë. Fëmijët nën moshën 12-vjeç do të përjashtohen nga rregulli./albora.ch/

Marketing