Donaldi dhe Beatrixa kishin një mison nga ‘Vëllau i Madh’ për të dramatizuar situatën.

Marketing

E ‘viktimë’ e këtij misioni ishte Egzona e cila nuk e përjetoj fare mirë.

Madje moderatorja e përjetoj keq edhe pasi kuptoi që e gjitha ishte një lojë.

Për këtë reaguan më pas edhe banorët e tjerë.

Einxhel reagoi shumë ashpër ndaj Donaldit duke i thënë se kjo nuk bëhet shaka fare.

Edhe banorët e tjerë nuk e pëlqyen si lojë këtë, gjithashtu kishte nga ata që shpreheshin të zhgënjyer nga vetja se si nuk e kuptuan që ishte një lojë.

Beatrixa i ka kërkuar falje Egzonës dhe i shpjegoi se e kishte shumë të vështirë ta bënte./albora.ch/

Marketing