Sot po transmetohet puntata e radhës e spektaklit Big Brother Vip.

Marketing

Tani po diskutohet një situatë, ku banori i ri, Arbëri i kërkoi Xheisarës që mos ta prekë.

Kjo erdhi pasi Xheisara disa herë e kishte prekur në këmbë duke folur, për të cilën thotë se e ka shprehi dhe këto prekjet me duar i vijnë instiktivisht.

Arbëri tregoi se e ka dikë jasht dhe nuk dëshiron që dikush ta prek atë.

Marketing