Një autobus me turistë në Vlorë është përplasur me një pemë, degët e së cilës janë zgjatur në rrugë.

Marketing

Siç shihet në pamjet e publikuara nga ABCnews, autobusi ka targa të Kosovës.

Për shkak të lartësisë, autobusi është penguar te pema dhe e ka pasur të pamundur që të vazhdojë rrugën.

Pritet një vinç i madh që ta spostojë autobusin.

Fatmirësisht nga aksidenti pati vetëm dëme materiale.

Marketing