• Ndonëse në Austri nga 1 qershori qytetarët nuk duhet të mbajnë maska ​​​​mbrojtëse për shkak të COVID-19, në Vjenë u vendos që kjo masë të mbetet në fuqi në disa vende.

Ndonëse në Austri nga 1 qershori qytetarët nuk duhet të mbajnë maska ​​​​mbrojtëse për shkak të COVID-19, në Vjenë u vendos që kjo masë të mbetet në fuqi në disa vende.

Marketing

Pasi ministri i Shëndetësisë i Austrisë, Johannes Rauch, tha se detyrimi për vënien e maskave në Austri hiqet përkohësisht nga 1 qershor, kryetari i bashkisë së Vjenës, Michael Ludwig, njoftoi se kryeqyteti do ta mbajë atë masë.

Ludwig tha se detyrimi për të mbajtur maska ​​FFP2 në Vjenë do të mbetet në fuqi në transportin publik, farmaci, zyrat e mjekëve dhe spitalet.

Ai shpjegoi se këto janë vende ku vijnë persona nga grupet e rrezikut, të cilët duhet të mbrohen me atë masë

“Ne kemi qenë gjithmonë në anën e sigurt gjatë gjithë pandemisë,” tha Ludwig.

Foto: Pixabay

Marketing