Në gjashtë vitet e fundit, arkitekti dhe dizajneri finlandez Pasi Widgren ka kryer një traditë të veçantë dimërore.

Marketing

Çdo dimër, ai bën udhëtimin drejt liqenit Pitkajarvi, afër qytetit të tij të lindjes, Lahti, dhe krijon një vizatim epik në dëborë. Këtë vit, ai u ndje i frymëzuar për të “vizatuar” një dhelpër duke përdorur vetëm këmbët e tij dhe një lopatë dëbore. Rezultati përfundimtar duke shumë realist dhe zgjati 4 orë.

Për fat të mirë, asnjë nga këto nuk ishte e nevojshme dhe Widgren nuk kishte asnjë problem në krijimin e dhelprës së tij. Pasi e përfundoi vizatimin, ai u ngjit në një shkëmb aty pranë për të fotografuar vizatimin e tij. Megjithëse vizatimi u bë më pak i dukshëm disa ditë më vonë për shkak të reshjeve të reja të borës.

Marketing