Ambasadori i Republikës së Kosovës në Berlin, Faruk Ajeti priti në një takim siç e quajti mikun e Kosovës nga Vjena Lukas Mandl.

Marketing

“Lukas vazhdon të mbetet një zë i fuqishëm i Kosovës në Parlamentin Evropian dhe prej vitesh drejton Shoqatën e Miqësisë Austri-Kosovë në Vjenë.
Kosovo-Friends in Austria, është duke bërë një punë të shkëlqyer. Kënaqësi të bisedojmë për fuqizimin dhe rritjen e korit të euro-parlamentarëve në tempullin e demokracisë evropiane”, tha Ajeti.

Ambasadori tutje theksoi se lidhja e Kosovës me Gjermaninë dhe Austrinë bazohet në shumë sfera, por nga më të rëndësishmet janë vlerat dhe idetë e përbashkëta. /albora.ch/

Marketing