Modelet janë bërë bashkë.

Marketing

Dy modelet nga Kosova dhe ajo nga Shqipëria janë bërë shoqe të mira tash e disa kohë.

Të trija njihen si tri nga femrat më seksi të showbizit shqiptar, duke qenë përherë në qendër të vëmendjes.

Ato janë komentuar shpesh edhe për jetën e tyre super luksoze e udhëtimet e shpeshta drejt Dubait.

Marketing