Marketing

Prokuroria Publike e Kantonit të Bernës njoftoi se ka filluar procedurat për vrasje me dashje pas zbulimit dje të trupit të një vajze të vogël në një pyll afër Köniz, në dalje të Bernës.

Një person nga shoqëruesi i fëmijës u arrestua. Sipas një shënimi sot nga zyra e prokurorisë kantonale, bëhet fjalë për përcaktimin nëse dhe deri në ç’masë personi ndaloi luajti rol në vdekjen e fëmijës, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Marrja në pyetje dhe hetimet janë ende në proces për të sqaruar shkakun e saktë të vdekjes.

Përveç kësaj, hetimet e para mjeko-ligjore janë kryer tashmë, specifikon Ministria Publike./albora.ch/

Marketing