Kamera e sigurisë në shtëpinë e një gruaje nga Kalifornia kapi pamjet e dy arinjve që zgjodhën garazhin e saj për skenën e përballjes së tyre.

Marketing

Lisa Quick nga South Lake Tahoe tha se u zgjua nga zhurma e rënkimit jashtë shtëpisë së saj dhe kamera e sigurisë kapi një video të shkakut: dy arinj që përleshen në garazh.

Pamjet shfaqin arinjtë që sulmojnë njëri-tjetrin nga anët e kundërta të kabinës.

Quick tha se ajo bërtiti dhe qentë e saj lehën mbi arinjtë, duke i trembur kafshët e egra.

Ajo shtoi se arinjtë shpesh vizitojnë pronën e saj dhe zakonisht ikin kur ajo i përzë.

Marketing