Marketing

Ambasadorja e Kosovës në Suedi, Shkendije Geci Sherifi  priti në takim Maria Melbing, udhëheqëse e divizionit për Ballkanin Perëndimor dhe Turqi të SIDA-s.

Ajo tha se ndër të tjera diskutuan lidhur me strategjinë për reformën e bashkëpunimit të Suedisë me Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë për 2021-2027./albora.ch/

Marketing