Shqiptarët anë e mbanë botës sot kanë festë. Sot po shënohet 110 vjetori i shpallës së pavarësisë së Shqipërisë, shkruan Albora.ch.

Marketing

Po ashtu, 28 nëntori njihet edhe si Dita e Flamurit.

Këtë ngjarje e ka shënuar edhe ambasada shqiptare në Bernë të Zvicrës.

Kjo ngjarje u mbajt në ambientet e Ambasadës se Shqipërisë në Zvicër.

Ambasadori i Shqipërisë, Ilir Gjoni i ka mirëpritur të pranishmit duke e mbajtur një fjalim të rastit.

Në këtë organizim të ambasadës shqiptare kanë marrë pjesë shumë konsuj, si dhe figura të shquara shqiptare më Zvicër.

No description available.
Shënimi i 28 Nëntorit në Bernë

Të pranishëm në shënimin e 28 nëntorit ishin edhe ambasadori i Kosovës në Zvicër, Sami Ukelli, si dhe ai i Maqedonisë së Veriut, Kenan Ramadani.

Albora.ch

No description available.
Shënimi i 28 Nëntorit në Bernë
No description available.

Marketing