Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar e ka konfirmuar se një anëtar i tyre është përfshirë në një aksident në Malet e Sharrit.

Marketing

“Mund të konfirmojmë se një anëtar i Ambasadës Britanike është përfshirë në një aksident në malet e Sharrit. Aktualisht po merr trajtim mjekësor”, thuhet në njoftim.

Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës kishte njoftuar për nisjen e aksionit, për ta shpëtuar personin e aksidentuar.

Sipas njoftimit të ambasadës, ai është shpëtuar dhe është duke marr trajtim mjekësor.

Marketing