Të premten në mëngjes, një aeroplan zviceran me destinacion Lisbonën u desh të kthehej pak pas ngritjes dhe të ulej në Cyrih. Arsyeja për këtë ishte një erë e papërcaktuar në kabinë, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell Albora.ch.

Marketing

Të premten në mëngjes, një aeroplan zviceran është dashur të ulej pa plan në aeroportin e Cyrihut.

Mediat zvicerane, shkruajnë se janë vendosur shërbimet e urgjencës me drita blu rreth avionit. Po ashtu, prezentë janë automjetet e zjarrfikësve, policisë dhe ambulancës.

Një zëdhënës i mediave zvicerane ishte në gjendje të konfirmonte incidentin.

 “Një erë e papërcaktuar u zbulua në kabinë. Kthimi në Cyrih është procedurë standarde në një incident të tillë. Aktualisht po zbardhet shkaku”. Pasagjerët tani do të dërgohen në Lisbonë me një aeroplan tjetër.

Nga jashtë, makina zvicerane është e vështirë të identifikohet si një nga linjat ajrore zvicerane dhe mban mbishkrimin “Star Alliance”. Linja ajrore është një nga 26 linjat ajrore që i përkasin aleancës ajrore.

Marketing