Sipas mediave të huaja një 20-vjeçare nga Madagaskari, e dyshuar se kishte lindur në fluturim u arrestua pasi fillimisht mohoi se djali ishte i saj, por një ekzaminim mjekësor konfirmoi se ajo sapo kishte lindur raporton ticinonews përcjellë albora.ch

Marketing

Oficerët e aeroportit e bënë zbulimin kur kontrolluan avionin e Air Mauritius për një kontroll rutinë.

Ata e dërguan me urgjencë foshnjën në një spital shtetëror për mjekim, ku thuhet se është mirë. Gruaja u vu nën vëzhgimin e policisë në spital dhe gjithashtu raportohet se është në gjendje të mirë shëndetësore albora.ch

Marketing