Pesë kategori të reja janë shtuar në listën e profesioneve që Zvicra po kërkon staf.

Marketing

Duke nisur nga asistentë shitjesh, specialistë të reklamave dhe marketingut e të tjera, raporton rsi.ch, përcjellë albora.ch

Tregu i punës është në kohë të mirë, ku reklamat e punës u rriten me 39% në tremujorin e tretë të 2021. Këto të dhëna janë mbledhur nga specialisti i përkohshëm i punësimit Adecco në bashkëpunim me Universitetin e Zyrihut. /albora.ch/

Marketing