Më 24 shkurt në ekranet e kinemasë në Australi dhe Zelandë të Re nis shfaqja e “Zgjoit”.

Marketing

Filmit, nën regji të Blerta Bashollit, që po synon të bëhet i pari nga Kosova i nominuar për çmimin “Oscar”, deri më tani i është konfirmuar se do të shfaqet në 18 kinema në Australi dhe në 6 të tjera në Zelandë të Re. /albora.ch/

Marketing