Aeroplani Loganaira lidh ishujt Westray dhe Papa Westray në arkipelagun Orkney.

Marketing

Fluturimi zgjat vetëm 53 sekonda, kur era është e favorshme dhe kur pasagjerët nuk kanë shumë bagazhe dhe dy minuta e 40 sekonda.

Përkatësisht, fluturimi në linjën më të shkurtër zyrtare të pasagjerëve ajror në botë, i cili hyri në Librin e Rekordeve Guinness, zgjat pikërisht kaq – është një fluturim Loganair me emërtimin LM711. /abcnews.al/

Avioni përshkon një 2.7 kilometra, që është më pak se gjatësia e pistës në një nga aeroportet kryesore, dhe lidh Westray, një ishull në buzë të arkipelagut skocez Orkney, me një nga ishujt edhe më të vegjël të quajtur Papa Westray. /albora.ch/

Marketing