Në fillim të muajit gusht, u mbajt festivali i këngës “Sunny Hill” në Prishtinë.

Marketing

Ky festival u mbajt për katër ditë rresht në Parkun e Gërmisë.

Por për herë të parë “Sunny Hill”, do të mbahet edhe në Tiranë.

Tashmë kanë filluar edhe të zbulohen edhe yjet botërore si dhe artistët shqiptar që do të performojnë në këtë festival.

Mozzik dhe Getinjo janë dy artistët që do të performojnë në këtë festival.

Këtë e ka bërë të ditur faqja zyrtare e “Sunny Hill”, në ‘Instagram’.

Marketing