Linja ajrore australiane po lufton me mungesat e stafit, veçanërisht në fushën e bagazheve, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell Albora.ch.

Marketing

Në një letër, COO tani po kërkon të paktën 100 vullnetarë për aeroportet në Sidnei dhe MelburnBBCraportuar. Përveç ngarkimit dhe shkarkimit të bagazheve, puna përfshin edhe transportin e valixhet në ambientet e aeroportit.

Thirrja iu dërgua edhe drejtuesve dhe drejtuesve të linjave ajrore.

Sipas Quantas, këto duhet të ndihmojnë stafin e trajtimit të bagazheve të dëmtuara keq, tre deri në pesë ditë në javë me turne prej tre ose gjashtë orë në ditë. Për të qenë të përshtatshëm për këtë punë, të interesuarit duhet të jenë në gjendje të tërheqin dhe ngarkojnë valixhe me peshë deri në 32 kilogramë.

Quantas u godit rëndë nga pandemia e koronës dhe u përpoq të kundërshtonte humbjet kryesisht përmes pushimeve nga puna.

Në nëntor 2020, linja ajrore kontraktoi më shumë se 2000 vende pune të stafit tokësor pasi mijëra vende pune ishin eliminuar plotësisht. Me hapjen e kufijve kombëtarë, tashmë vërehet qartë kjo mungesë.

Marketing