Ministria e Mbrojtjes në Ukrainë i ka bërë thirrje qytetarëve ukrainas që t’i bashkohen forcave ushtarake.

Marketing

Në një postim në rrjetet sociale, ministria iu bën thirrje civilëve të bëhen pjesë e ushtrisë pavarësisht moshës që akne, transmeton albora.ch.

Kjo thirrje u bë sot, ndërsa njoftojnë civilët që të marrin me vete thjeshtë pasaportën dhe numrin e identifikimit.

“Sot Ukraina ka nevojë për çdo gjë. Të gjitha procedurat për bashkimin në ushtri janë thjeshtësuar. Merrni vetëm pasaportën dhe numrin e identifikimit. Nuk ka kufizime në moshë”, thuhet në postimin në Twitter./albora.ch/

Marketing