Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, me një shkrim emocionues ia ka uruar gruas së tij, Michele Omabas, 30 vjetorin e martesës.

Marketing

Ai ka thënë se nuk do të mund të kishte kërkuar një partner më të mirë jetë.

“Miche, pas 30 vjetësh, nuk jam i sigurt pse ju dukeni saktësisht njësoj dhe unë jo. E di që fitova lotarinë atë ditë – se nuk mund të kisha kërkuar një partner më të mirë jete. Gëzuar përvjetorin, e dashur”.

Marketing