Këshilltari financiar i licencuar, Freddie Finance, postoi një videoklip në rrjetin social TikTok dhe shpjegoi se cilat tre vende po ju ofrojnë para për t’u vendosur dhe jetuar atje.

Marketing

Freddie mëson gjithashtu njohuri financiare dhe i ndihmon njerëzit të krijojnë të ardhura. Llogaria e tij në TikTok është plot me përmbajtje interesante, dhe njëra prej tyre është një video në të cilën ai shpjegoi se sa shumë kanë për të ofruar Zvicra, Italia dhe Greqia.

Pra, ai fillimisht filloi me komunën zvicerane të Albinen ku do t’ju ofrojnë 25,000 dollarë vetëm për për t’u vendosur atje dhe 10,000 dollarë për fëmijë. Kushti i vetëm është që të jeni nën 45 vjeç dhe të keni qenë rezident për të paktën 10 vjet.

E dyta është Sicilia në Itali, ishulli më i madh në Detin Mesdhe, mund të merrni mundësinë për të jetuar atje duke blerë pasuri të paluajtshme që vendasit ofrojnë për 1 dollarë. Megjithatë, ju duhet ta rinovoni atë hapësirë ​​në shumën prej 17,800 dollarë, dhe para kësaj duhet të paguani një depozitë prej 5,900 dollarësh.

Dhe këtë të fundit e la në Antikythera, një ishull në Greqi, ku do t’ju japë një copë toke dhe ju do të merrni 590 dollarë në muaj për tre vitet e ardhshme.

Në komente, ata më së shumti dekurajuan njerëzit nga Siçilia dhe deklaruan se popullsia vendase u shpërngul atje për një arsye dhe se mafia kontrollon të gjithë ishullin.

Foto: Pixabay

Marketing