Të famshëm po e sfidojnë vetën në banjën e akullt. Jo pak yje po qëndrojnë në ujë në temperatura nën zero.

Marketing

Amerikanët e shquar imitojnë skandinavët dhe e trajtojnë veten me një banjë në temperatura nën zero. Po, kështu edhe yjet zviceranë po e ndjekin një shembull të tillë.

Kjo video e blick e tregon më së miri këtë sfidë. /albora.ch/

https://bit.ly/3H3Q7e9

Marketing